Алърдайс: Това трябваше да бъде първата ни победа на Анфийлд от 50 години


Н. Гавазов

Алърдайс: Това трябваше да бъде първата ни победа на Анфийлд от 50 години

Мениджърът на Уест Хем Сам Алърдайс сподели мнението си за срещата с Ливърпул на "Анфийлд". Както е известно, двата тима завършиха при резултат 0:0, но през по-голямата част от времето гостите бяха по-добрият отбор и имаха повече положения да поразят вратата на именития си съперник. Наставникът на лондончани е убеден, че възпитаниците му са заслужавали трите точки.

"Това трябваше да бъде нашата първа победа на "Анфийлд" от 50 година насам, съгласни ли сте? Разбира се, радостни сме, както и всички запалянковци на Уест Хем, които прибирайки се у дома си мислят: "Каква великолепна точка спечелихме тук!". Това наистина е добър резултат, но в същото време сме неудовлетворени, защото с тези възможности, които имаме можехме да спечелим", заяви Алърдайс.

"Имахме повече положения от съперника си и именно поради това съм разочарован, че не победихме. Но аз съм възхитен от вълнуващата игра, особено на нашите защитници, които не оставиха шансове на Луис Суарес, Даниел Стъридж, Стивън Джерард и останалите. Не им дадохме шансове да ни победят и това наистина бе добро представяне от наша страна", допълни наставника на "чуковете".

 

  Сподели
150