Бейл носи победата на Тотнъм в драматичен мач с Уест Хям (видео)


В. Мухарски

Бейл носи победата на Тотнъм в драматичен мач с Уест Хям (видео)

Тотнъм постигна драматична победа с 3:2 над Уест Хям в последния мач от 27-я кръг на английската Висша Лига. Успехът за "шпорите" на "Ъптън Парк" не дойде никак лесно, макар отбора да имаше повече положения от своя противник. С добри изяви се отличи стражът на домакините Юси Яскелайнен, като това за малко да коства успехът на Тотнъм.

В 12-ата минута Ги Демел направи невероятна грешка, от която се възползва Бейл, който със силен удар по земя направи Яскелайнен безпомощен - 0:1. В 25-ата минута Уест Хям се върна в мача, след гол от дузпа. Скот Паркър се хвърли да избие топката от краката на Анди Каръл, но закачи крака на нападателя и Хауърд Уеб посочи бялата точка. Потърпевшият превърна дузпата в гол - 1:1.

В 58-ата минута Джо Коул получи добър пас, като Ян Вертонген покри засадата. Коул овладя топката и след това със завъртане стреля и намери далечния ъгъл зад Лорис - 2:1. В 76-ата минута Колинс не успя да изчисти топката от наказателното поле и Сигурдсон отблизо реализира за 2:2. В края на мача Бейл започна атака и след като бе фаулиран в центъра на терена съдията даде авантаж, топката отново бе подадена към Бейл и той със страхотен удар от близо 30 метра сложи точка на спора - 2:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
143