Мърсън: Всичко свършва, ако Ман Сити победи Фулъм


Н. Гавазов

Мърсън: Всичко свършва, ако Ман Сити победи Фулъм

Легендата на Арсенал Пол Мърсън смята, че гостуването на Фулъм е единственият от трите мача, в които Манчестър Сити може да се препъне в края на сезона във Висшата лига.

След като пътува до Фулъм тази събота, Сити все пак ще трябва да играе срещу Тотнъм и Уест Хем, но този мач с "котиджърсите" изглежда за Мърсън единственият, в който "гражданите" може да имат истински затруднения.

Въпреки това Пол все пак не очаква грешка от Сити и смята, че Арсенал трябва да се сърди на себе си след поражението с 2:0 от Астън Вила миналия месец.

"И преди съм казвал, че Фулъм е единственият мач, в който Манчестър Сити може да има проблеми. Какъв шанс може да има Тотнъм? Какъв шанс може да има Уест Хем? Само този мач.

Фулъм гостува на Брентфорд миналата седмица и завърши наравно 0:0. Но в момента, в който Манчестър Сити откри резултата, е невъзможно да си представим Фулъм да вкара два или три. Надявам се да дадат труден мач на опонентите си, но когато Арсенал загуби от Астън Вила, казах, че Арсенал няма шанс.

Ако трябва да бъда честен, Арсенал свърши страхотна работа, оставайки в надпреварата. Те не са направили нищо лошо, с изключение на един мач срещу отбор, който е добър отбор и не може да спечели в момента! Това е разликата - когато играеш за големи клубове, всички искат да те победят.

Оттогава Вила устоя срещу Челси, бе разстроен от Олимпиакос и след това загуби от Брайтън.

Фулъм е последният им шанс. Ако Манчестър Сити спечели този мач, всичко ще свърши“, заяви Мърсън.

  Сподели
286