Нюкасъл загуби Исак и Мърфи


Н. Гавазов

Нюкасъл загуби Исак и Мърфи

Поражението с 1-0 от Борусия Дортмунд бе допълнително помрачено за Нюкасъл от контузии на нападателя Александър Исак и крилото Джейкъб Мърфи.

По-рано през седмицата Нюкасъл допусна първо поражение в груповата фаза на Шампионска лига, като не успя да отговори на единственото попадение на Феликс Нмечи в края на първото полувреме.

В същото време Исак, който бе в титулярния състав, бе заменен още в 15-ата минута, след като получи контузия в слабините и загуби мястото си на терена на "Сейнт Джеймсис Парк" от Калъм Уилсън.

А Мърфи, който влезе в игра едва в 65-ата минута, трябваше да бъде заменен пет минути по-късно, защото Джейкъб изкълчи рамо.

"Това (загубата на Исак) е удар за нас, както и напускането на Джейкъб, който изглежда претърпя сериозна контузия. Имаме къса скамейка и тези контузии са голямо разочарование предвид изобилието от мачове, които предстоят.

Исак получи рецидив на контузията си в слабините, докато контузията на Джейкъб Мърфи изглежда по-сериозна – той изкълчи рамото си, което никога не е хубаво нещо, заяви Еди Хау.

  Сподели
244