Невил очаква, че Челси ще изненада през следващия сезон


Н. Гавазов

Невил очаква, че Челси ще изненада през следващия сезон

Специалистът от Sky Sports Гари Невил вярва, че Челси може да бъде голямата изненада през следващия сезон, ако Маурисио Почетино ще бъде назначен за мениджър.

Говори се, че Почетино е на път да бъде назначен от Челси, който се провали тотално този сезон и сега е в долната половина на таблицата на Висшата лига.

Невил обаче е убеден, че Челси разполага с прилична селекция от играчи и Почетино трябва само да ги събере и да посочи пътя.

"Когато Челси игра срещу Тотнъм, в този мач видяхте колекция от играчи, които един талантлив мениджър може да събере.

Мисля, че Почетино е наистина талантлив мениджър и мисля, че Челси наистина може да изненада следващата година, само защото Почетино може да събере отбора и той ще ги събере. Той се харесва на хората, а играчите ще го уважават.

Той работеше в ПСЖ, където работеше с големи играчи. Работеше в Тотнъм. Работеше в Саутхемптън, където свърши страхотна работа.

Мисля, че той ще бъде много, много добър през следващия сезон и ще скрие много неща, които се случват зад кулисите. Тези играчи са перфектни за Почетино. Талантливи, млади и те просто се нуждаят от посока.

Исках да видя Почетино в Юнайтед, но това не означава, че не исках Ерик Тен Хаг. Радвам се, че получихме Тен Хаг и той е страхотен, но Почетино е мениджър от най-високо ниво и бих искал да го видя в неговия клуб", заяви Невил в канала си в YouTube.

  Сподели
322