Ливърпул прескочи Тотнъм в изключително зрелище (видео)


И. Ангелов

Ливърпул прескочи Тотнъм в изключително зрелище (видео)

Ливърпул посрещна Тотнъм в срещата от поредния тридесет и четвърти кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Анфийлд" тръгнаха с три гола за 15 минути, но почти допуснаха противника в лидерска позиция в мача след три гола и 3 греди. В крайна сметка те успяха да вкарат отново и с късмет да задържат успеха 4:3, с който прескачат противника на пета позиция в таблицата.

В 3-ата минута Александър-Арнолд с перфектно центриране намери Къртис Джоунс на далечната греда за лесно 1:0. В 5-ата минута и завърналият се в игра Луис Диаз вкара когато Гакпо го намери от десния фланг и колумбиецът от трудна позиция стреля в близкия ъгъл за 2:0.

В 14-ата минута Ромеро повали Гакпо в полето и това бе дузпа, която Салах вкара с мощен удар в средата за 3:0.

Въпреки че не изглеждаше сякаш да има път обратно в мача за Тотнъм, шпорите малко по малко се връщаха и в 39-ата минута Перишич намери Кейн на дузпата за воле и 3:1. В 44-ата минута Сон натресе гредата на Алисон и пропусна да направи края на полувремето интересно.

В 54-ата минута Кулушевски намери Сон за мощен удар в дясната греда на Алисон. Последва центриране за Ромеро в полето, и той засече в другата греда на вратаря за трети път.

В 77-ата минута обаче Кристиан Ромеро от защитата с невероятна топка за Сон в нападение изведе нападателя за 3:2 през Алисон, което вдъхнови гостите за още. Чак в 93-ата минута обаче те стигнаха до 3:3 когато Сон асистира на Ришарлисон за гола.

Това обаче не бе всичко и в следващата атака Диого Жота наказа грешка в защитата за крайното 4:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1348