Тотнъм отстъпи на Саутхемптън у дома


И. Ангелов

Тотнъм отстъпи на Саутхемптън у дома

Тотнъм посрещна Саутхемптън в срещата от поредния двадесет и трети за шпорите и двадесет и първи мач от Висшата лига за гостите. "Светците" спечелиха днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" с 3:2, с което събраха 28 точки на десетата позиция, а Тотнъм остана седми с 36 точки, 3 зад петия Манчестър Юнайтед.

В 14-ата минута днес Сон центрира от статична топка и Ромеро вкара, но голът бе отменен поради засада. 4 минути след това домакините поведоха когато Хьойберг напредна и подаде за Сон, но Беднарек опита да пресече и си вкара автогол за 1:0.

В 23-ата минута Дейвис се подхлъзна комично в полето си и Перо намери перфектно Броха за удар от близо и 1:1. Чак в 70-ата минута се стигна до нов гол чрез Сон за 2:1. 

В 79-ата перфектно центриране на Уорд-Прауз намери Елионоси за 2:2. 3 минути след това отново Уорд-Прауз реши срещата като от същата позиция по същия начин той намери главата на Адамс за 3:2. В 93-ата минута Кейн центрира от ляво отново за Ромеро, и той отклони към далечната греда за Бергвайн и гол за 3:3, който обаче ВАР отмени.

  Сподели
819