Солскяр се оплака от съдийството


Н. Гавазов

Солскяр се оплака от съдийството

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкритикува работата на съдиите в срещата с Шефилд Юнайтед от 20-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Имахме пълно владение на топката, но когато допуснеш два нелепи гола, винаги става трудно. Не създадохме точното количество опасни шансове, за да вкараме достатъчно голове.

Липсваше ни тази магия. Играчите на Шефилд се защитаваха добре, разбира се, ние им отдаваме заслуга за това, но също така нямахме правилните идеи или решения. Първият гол бе фаул, Били Шарп блъсна Давид де Хеа. От друга страна, голът ни бе отменен, а там нямаше фаул, но какво да направим, такъв е сезонът. Това бяха две грешки на съдията.

Втората допуснат гол? Не трябваше да се случва. Той е толкова нелеп и глупав. Твърде лесен. Спряхме да търсим топката, също така той бе предшестван от 3-4 грешни решения, което не е типично за нашата игра.

Няма да има много анализ на случилото се. През този сезон имаше много странни резултати, но като се има предвид сегашният свят, бяхме най-стабилният отбор, но днес това удари по нас", заяви Солскяер.

  Сподели
433