Масчерано обеща да разкрие истината за заминаването си от Ливърпул


Н. Гавазов

Масчерано обеща да разкрие истината за заминаването си от Ливърпул

Хавиер Масчерано предупреди, че ще опровергае лъжите за себе си, като разкрие истинските причини, поради които бе принуден да напусне „Анфийлд" и да се премести в Барселона", съобщава The Guardian. Той допълни също така, че никога е нямало оферта от страна на Интер да се присъедини към Рафа Бенитес и всичко е било спекулации от страна на медиите.

Капитанът на Аржентина не внесе обаче яснота относно ситуацията при която отказа да играе срещу Манчестър Сити, заради което мениджъра на Ливърпул го обвини, че е „егоист", но обеща в най-скоро време да направи и това.

„Рой Ходжсън знае истината. Сега изживявам много щастливи моменти и не искам да говоря на тази тема, но за мен се изрекоха много лъжи и аз ще отговоря на всички тях. Миналата година Ливърпул не ме пуснаха. Бях разочарован да не подпиша с най-големия клуб в света. Когато най-големите те канят е съвсем нормално да поискаш да се случи. Интер също беше възможност. Рафа ме е оценил отдавна и може би за това хората започнах да казват, че мога да отида в Италия, но нямаше никакво предложение от тях. Сега съм щастлив тук", заяви Масчерано.

 

  Сподели
74