От Сити отправиха предупреждение към Адебайор и Робиньо


Н. Гавазов

От Сити отправиха предупреждение към Адебайор и Робиньо

Ръководството на Манчестър Сити предупреди двете звезди на клуба Робиньо и Адебайор, че те трябва да спазват професионалната чест и договорите си. Футболният администратор Брайън Марууд заяви, че въпреки слуховете и спекулациите около играчите за преминаване в други отбори, те си остават част от 25-та в Сити и ще останат такива след вторник, когато изтича трансферния прозорец на Острова.

Адебайор заплаши вчера, че оставя Сити, страхувайки се през сезона, че няма да може да играе достатъчно в основния състав, докато бъдещето на Робиньо в клуба е несигурно след като бразилецът отхвърли вероятността да премине в турския Фенербахче.

„Няма някакво развитие около нещата с Робиньо - има няколко клуба, които се интересуват от него, но няма нищо реално. Ако той остане тук, ще бъде част от 25-та на Сити", заяви Марууд.

„Не съм запознат и с изявленията на Адебайор. Ние не се различаваме от нито един друг клуб. Те имат подписани договори с футболния клуб и така ще бъде докато двете страни не решат, че нямат нужда един от друг. И двамата са професионалисти, имат договори и имат определени задължения към клуба си. Те трябва да останат професионалисти", завършва футболния администратор.

 

  Сподели
88