ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро-

В много случай съм се дразнил от казаното от Венци,но в случая е абсолютно прав за министъра на спорта.Нещата се връщат както преди 1989 г. Всичко за най-комунистическия и най-мафиотския отбор,начело с тия лайнари-Василев и Ганчев и курвата Дончева.

гацо

За много години, момци! Здраве и щастие през 2022-ра 👍

Жоро-

След "невероятно успешното" представяне в една от групите на най-слабия европейски турнир "великия" цска-Ловеч сега мечтае за шампион на никому неизвестната като футболна сила България. Успех .

pedalco

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

не жоро

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Жоро-

БКП НЕ национализира, а ПРИСВОИ стадиона, защото в ония години ако някой беше против веднага го РАЗСТРЕЛВАХА.

Жоро-

И сега мафиота Ганчев,който незнайно как отърва затвора преди години ще строи стадион с онези мафиотски пари.Точно от такива мафиоти България е на последно място в Европа и "не се вижда светлина в тунела".

Георги

ПП ТА същите шумкари в един момент са се сетили,че и във футбола трябва да са първи и са си построили безпроблемно стадиончето"на армията".Прибрали са всичко кадърно от останалите отбори и безпроблемно са ставали шампиони.

Георги

Добре е по-младите да знаят как стадиона на цска-тата се се пръкна в центъра на София.В края на 44 год. шумкарите са се измъкнали от дупките и са се настанили в центъра на София и са избили всичко кадърно,което им е пречело.

Пепо

Добре е след многото ДОСТОЙНИ загуби да има и една рутинна победа. БРАВО .

Жоро-

цска не се постара ,а се ПОСРА,обаче пак ДОСТОЙНО.От 6 мача да имаш една точка и МИНУС ДЕСЕТ гола голова разлика и на това да му казваш ДОСТОЙНО е резил отвсякъде!И това е вече 35 години не са играли напролет.Явно без ЦК на БКП никое цска не го бъде

Пепо

На курвата от Дарик ще напомня,че Левски играха в груповата фаза на ШЛ срещу Челси,Барса и Вердер,три отбора от първата десетка на Европа,а не срещу никому неизвестните Бодьо и Заря.

ПЕПО

С този азиатски треньор толкова .

Жоро-

Интересно как от FUTBOL-TV познаха че цска ще загуби от Бодьо, макар че този отбор се сочи като "НАЙ-ДОБРИЯ" в Европа.БРАВО .

Пепо

Явно Другаря П"Ъ"рдю не е запознат как истинското/на ЦК на БКП/ цска ставаше шампион от 1948 до 1981 год. Жалки и смешни са и сегашните наследници на някогашните червени педераси ,радващи се на онези титли,печелени благодарение на червената власт.

Loklok

А циганетата от гейарена колко точици взеха?

Пепо

От 5 мача една жалка точица постигната от ловешкото цска.И това ако не е ПОЗОР и ИЗЛАГАЦИЯ здраве му кажи. Но в комунистическата преса представянето на "армейците" го представят едва ли не като УСПЕХ.

жОРО-

Да ама "АКО".ЕБИ СИ МАЙКАТА!!!

hjh

Говедо малоумно, ходи да ревеш на гроба на Гундьо. ''Ако'', ''ако'', акото цапа гащите и все вие сини педераси сте омазани до шия в лайна. Много лаеш анонинимо. ама ако те хвана ще ти посиня задника от бой

Жоро-

Явно за теб/червен педерас/футболните умения се определят само от отличията,защото самата игра ти е ясна колкото и космонавтиката. Ако Гунди беше заиграл в Милан,където беше желан и той щеше да има отличия,но твоята комун.партия НЕ му разреши,тъпан .

hjh

съществуването на България. Свали си сините очила и си ги наври в гъза, копеле синьо

hjh

Жоро-, ти си един малоумник. Печелил ли е КЕШ Гунди Москвича, има ли 4-то място на Световно първенство, ставал ли е голмайстор на Световно първренство, печелил ли е Златна топка? Ако не беше Стоичков половината свят нямаше и да подозира за

Senzor

Няма ли да пуснете програмата за други спортове за днес? 12 часа мина още Четвъртък стои

Жоро-

До FUTBOL-TV: Стоичков от главата си използваше само устата-да плюва и да псува,а десния крак му служеше само за равновесие,докато Гунди играеше ВЕЛИКОЛЕПНО и с двата крака и особенно с глава.Или не си го гледал или и лайната са ти червени.

мю фен

Ако Юнайтед сменят треньора, да бъде момче, на което съблекалнята няма да прави фасони. Защото слабите мачове срещу Лестър, Пуул и Сити са фасони, а не форма на отбора.

Жоро=

Бербатов, ти не изглеждаше толкова жалко и просто човече. И въпреки всичко твоето поведение е обяснимо с лакомията ти за власт,но не разбирам двамата Петрови.Нима те не знаят за това,че ти заряза националния отбор и особенно за проявите на твоя брат

Пешо

цска иска,само иска,иска. А защо ловешките армейци ги отложиха тези мачове, след като и на кучетата им беше ясно ,че ще са ПОСЛЕДНИ в групата.В момента този отбор е със същите превилегий като комунистическото цска .

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Как се отнасяте към скандала с Джокович?

виж резултати

В КАДЪР

1997 г. Карло Анчелоти в Парма.