Димитров: Знаех, че имам сили, за да успея


Н. Гавазов

Димитров: Знаех, че имам сили, за да успея

Григор Димитров коментира победата си над  Хуберт Хуркач  с 4:6, 6:4, 7:6 в четвъртфиналите на Индиън Уелс. Напомняме, че българинът ще се изправи срещу британеца Камерън Нори по пътя към финала. Двубоят е утре, от 21:00 часа българско време.  

"Успях да остана в мача. Особено в първия сет ми беше много трудно да намеря играта си днес. Бях малко уморен от вчера и не чувствах, че наистина имам достатъчно време да си почина и да съм отново напълно готов, но все пак чувствах и знаех, че имам сили в себе си, за да успея. Знаех, че трябва да подобря играта си и да бъда малко по-агресивен. Започнах да чета сервиса му малко по-добре. Продължавах да опитвам и да вярвам, че ще успея и мисля, че това направи разликата.

Опитвам се да се върна към добрия ритъм на тенис, да живея и да бъда без болка с тялото си. Събуждането и усещането, че тялото ми е там, ми дава увереност. Наистина се наслаждавам на ежедневието си.

Изобщо не съм изненадан да видя Камерън на полуфинал. Той изигра страхотни мачове и е много опасен и хитър опонент. Няма да ми бъде лесно срещу него“, заяви Димитров.

Нори е спечелил единствената среща помежду им. На 26 март тази година на Мастърс 1000 турнира в Маями Григор отстъпи с 5:7, 5:7.

  Сподели
137