Клоп: Гордея се от играта на Ливърпул


Н. Гавазов

Клоп: Гордея се от играта на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клопп коментира резултата от мача с Наполи от последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Двата отбора се срещнаха на стадион "Анфийлд" в Ливърпул и завършиха при резултат 1: 0 в полза на домакините.

"Все още не съм си тръгнал. Адреналинът в кръвта просто бълбука. Това бе страхотен мач. Момчетата играеха със сърце и душа. Показахме един от най-добрите примери за защита и преса, които съм виждал.

Най-трудната част бе след гола. И двата отбора показаха невероятна игра. Салах отбеляза великолепен гол, а спасяването на Алисън беше просто нереално. Нямам думи. Гордея се с това, как момчетата играеха в този мач.

Не знам какъв съперник ще получи Ливърпул при жребия. Нямам предпочитания. Ние не бяхме уверени, че ще бъдем участници в жребия след 75 минути игра. Как мога да говоря за потенциални съперници?

Алисън проведе страхотен мач, но все още се нуждае от подкрепата на партньорите. Искам също така да благодаря на "Анфийлд". Атмосферата бе невероятна", заяви Клоп.

В другия мач от групата ПСЖ спечели убедителна победа в мача с Цървена звезда (4: 1). По този начин ПСЖ и Ливърпул се класираха за плейофите в Шампионската лига, а Наполи ще се състезава в Лига Европа.

  Сподели
506