Бербатов: Лукаку и Санчес ще искат да отмъстят на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Бербатов: Лукаку и Санчес ще искат да отмъстят на Ман Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се опасява, че "червените дяволи" ще се сблъскат с мъстта от страна на бившите си играчи, ако се срещнат с Интер във финала на Лига Европа.

Следващата неделя Юнайтед и Севиля ще се състезават за решаващия мач във втория по значимост европейски клубен турнир. А другият финалист ще бъде определен в сблъсъка между Интер и Шахтьор.

Така на финала Юнайтед  може да се изправи срещу Ромелу Лукаку, Алексис Санчес и Ашли Йънг, които играха за "дяволите" през миналия сезон, а Бербатов вижда това като проблем.

"Лукаку ще се радва, ако  успее да вкара няколко гола срещу отбора, който го пусна. Лукаку много бе критикуван в Манчестър и той направи правилното нещо да си тръгне. Вижте го сега - той е страхотен в Интер.

Лукаку предизвиква безпокойство в мен, защото вкара 23 гола за Интер през този сезон, което е забележително постижение.

Винаги съм казвал, че го харесвам като играч и ако има шансове, той ще вкара. Той е много бърз, много силен и в понеделник вкара зтрахотен гол (Байер). Той е основната им заплаха, независимо от съперника.

В Интер са и Алексис Санчес и Ашли Йънг, които познават Юнайтед много добре. Ако играят срещу Юнайтед на финала, тези играчи ще искат реванш и ще покажат, че Юнайтед допусна грешка като ги пусна", заяви Бербатов.

  Сподели
151