Марота говори за летните планове на Интер


Н. Гавазов

Марота говори за летните планове на Интер

Генералният директор на Интер Джузепе Марота говори за плановете за задържане на водещите играчи на отбора, а също така сподели аргументите си относно състава на отбора за следващия сезон.

"Ще дадем всичко от себе си, както винаги сме правили. Неофициално вече подписахме с двама играчи [Тареми и Зиелински], така че ще работим за подобряване на отбора, който вече е наистина силен.

Но в същото време във футбола няма играчи, които да не могат да бъдат продадени. Клубовете вече не контролират ситуацията: всичко зависи от играчите. Въпреки това мога да кажа, че всички наши играчи са изразили желание да продължат да работят с нас, защото Интер е един от най-добрите отбори в Европа. Кой клуб може да бъде по-добър?", заяви Марота.

Припомняме, че Интер стана шампион на Серия А предсрочно през сезон 2023/2024, побеждавайки Милан в 33-ия кръг на националния шампионат.

Марота започна работа като главен изпълнителен директор на "нерадзурите" през 2018 г. Настоящото споразумение на 66-годишния специалист с Интер е до лятото на 2027 година.

  Сподели
68