Супер мач, 6 гола и реми между Сасуоло и Милан (видео)


FUTBOL-TV

Супер мач, 6 гола и реми между Сасуоло и Милан (видео)

Сасуоло и Милан направиха зрелищно 3:3 в мач от 32-рия кръг на италианския футболен шампионат.

Равенството обаче не върши работа на нито един от двата отбора, тъй като домакините от Реджо Емилия останаха в зоната на изпадащите, а Милан е все по-близо до това да се прости и с теоретичните си надежди за титлата.

Двубоят започна отлично за отбора на Сасуоло, който поведе с 2:0 още до десетата минута. В четвъртата юношата на Интер Андреа Пинамонти завърши хубава отборна атака за 1:0, а малко след това Арман Лориенте покачи на 2:0 след грешка в отбраната на "росонерите".

Милан върна надеждите си за трите точки в 20-ата минута с много технично изпълнение на Рафаел Леао, а малко преди това гол на Самуел Чуквуезе бе отменен заради засада.

До почивката нов гол не падна, но в началото на втората част Сасуоло възстанови преднината си от два гола с второто попадение в срещата на Лориенте.

Час след началото на двубоя Лука Йович намали на 2:3, а три минути след това за втори път гол на Чуквуезе бе отменен заради засада.

Милан се добра до равенството 3:3 в 84-тата минута, когато влезлият току-що Ноа Окафор бе точен, за да оформи крайния резултат.

В класирането Милан е на втора позиция с 69 точки, на 13 зад лидера Интер, който по-късно днес приема Каляри. "Нерадзурите" няма как да спечелят титлата днес, но могат да го направят след седмица, ако победят Милан в директния мач помежду си.

Сасуоло е на предпоследното 19-о място с 26 точки, но само на точка от спасителния бряг.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
85