Слаб Милан пропиля шанса си за първото място (видео)


FUTBOL-TV

Слаб Милан пропиля шанса си за първото място (видео)

Милан пропусна златен шанс да излезе на върха, след като сензационно падна с 1:3 от Сасуоло в мач от 14-ия кръг на италианската Серия А.

В 21-ата минута, след центриране от корнер, капитанът на домакините Романьоли се разписа с глава за 1:0. Само три минути по-късно обаче Скамака изравни за гостите с невероятен шут от голяма дистанция. В 28-ата минута "неровердите" поискаха дузпа за игра с ръка на Браим Диас, но след бърза проверка с ВАР такава не последва. 

Отново Скамака попадна в прегръдките на своите в 33-ата минута, като този път вината беше изцяло на защитата на Милан. Нападателят беше оставен напълно непокрит около границата на малкия пеналт при изпълнение на корнер и вкара от упор. Попадението беше записано като автогол на Симон Кяер, направил опит да изчисти пред голлинията.

В 66-ата минута Доменико Берарди получи около наказателното поле, подигра се с падналия на земята Романьоли и вкара отблизо по диагонала.

Така Милан остава на второ място с 32 точки, колкото има и лидерът Наполи (мач по-малко). Сасуоло събра 18 пункта и се изкачи на 12-а позиция в класирането.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
369