Специя игра добре, но този път победата бе за Рома (видео)


FUTBOL-TV

Специя игра добре, но този път победата бе за Рома (видео)

Българският нападател на Специя Андрей Гълъбинов се отличи нова силна изява срещу Рома. Той направи асистенция за тима си при загубата с 3:4 като гост на "вълците“ в мач от 19 кръг на Серия А. Истинска драма имаше в последните минути.

Във вторник Гълъбинов вкара гол и направи асистенция срещу "джалоросите“ при 4:2 в мач за купата на Италия. Впоследствие резултатът беше анулиран, а Специя получи служебна победа с 3:0 заради грешка на треньора на Рома Пауло Фонсека, който направи шест смени при разрешени от правилника пет.

В днешния сблъсък "вълците“ до някаква степен успяха да се реваншират, достигайки до трите точки.На два пъти точен за Рома бе Борха Майорал, а по едно попадение добавиха Рик Карсдорп и Лоренцо Пелегрини. В голмайстори за Специя се превърнаха Роберто Пиколи, Диего Фариас и Даниеле Верде.

Българският нападател Андрей Гълъбинов не започна като титуляр, но се появи на терена в 33-ата минута, когато голмайсторът от преди минути Пиколи получи контузия и не можа да продължи в срещата. Гълъбинов асистира за втория гол във вратата на Рома

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
112