Конте: Вярвам в Ериксен


И. Ангелов

Конте: Вярвам в Ериксен

Антонио Конте остана недоволен от някои неща в лудия мач снощи с Фиорентина в Серия А, който Интер спечели късно с пълен обрат и 4:3, но той потвърди вярата си в неговия състав и Кристиан Ериксен, който след неубедителен минал сезон сега би следвало да се подобри:

"Смените ни донесоха позитиви. Аз съм щастлив и момчетата го знаят. Ще е дълъг и уморителен сезон. Ще има място за всеки в отбора и всички ще са нужни.

"Трите точки са важни, имахме много положения и намерихме гола 4 пъти. Това е позитивният аспект, но същевременно не можем да допускаме 3 гола просто така. По това ние не бяхме внимателни и трябва да се подобрим. Ако искаш да играеш на високо ниво в големите състезания, това е основата на всичко.

"Ериксен, в сравнение с момента, когато пристигна, повиши оборотите си. Сега той играе на идеалната си позиция. Аз мисля, че той изигра добър мач. Ще работим с него защото знаем, че той има важни качества. Аз вярвам в него, той е човек, който тренира много добре и винаги гледа да е на разположение за тима. Надявам се скоро да намери искрата, която да го повиши до неговия максимум."

  Сподели
199