Болоня с обрат срещу Интер в мач, в който имаше от всичко


FUTBOL-TV

Болоня с обрат срещу Интер в мач, в който имаше от всичко

Болоня осъществи страхотен обрат срещу третия във временното класиране на Серия А - Интер. "Нерадзурите" водеха до 74-ата минута от двубоя, но след това допуснаха да бъде обърнати и в крайна сметка загубиха с 1:2 като домакин. Двубоят бе от 30-ия кръг на Серия А.

В 22-ата Ашли Йънг центрира, последвалият удар с глава на Лаутаро се отби в страничната греда, но Лукаку беше на нужната позиция, за да направи успешна добавка - 1:0. До края на полувремето с пропуски за Интер се отчетоха Йънг и Лаутаро.

В 53-ата минута обаче гостите изпуснаха отличен шанс да изравнят, след като Бароу прати топката в гредата. Роберто Сориано си изкара директен червен картон в 57-та минута. Пет минути по-късно Интер получи шанс да поведе с 2:0, но Мартинес пропусна от бялата точка. 

Гостите успяха да изравнят резултата чак в 74-ата минута, когато Джувара се ориентира най-бързо в противниковото наказателно поле и разстреля Ханданович.  В 77-ата именно Джувара изпроси втори жълт и съответно червен картон на Бастони, а в 80-ата Бароу направи обрата в мача пълен. Муса Бароу завърши бърза контраатака и оформи крайния резултат 2:1 в полза на Болоня.

Така Интер остана 3-ти, с аванс от 4 точки пред състава на Аталанта, но и с мач повече. Болоня, от своя страна се изкачи до 9-та позиция, събирайки актив от 41 точки след 30 кръга. 

  Сподели
285