Рюдигер разкри кога е влязъл в контакт с Реал Мадрид


Н. Гавазов

Рюдигер разкри кога е влязъл в контакт с Реал Мадрид

Защитникът Антонио Рюдигер разкри, че е започнал разговори за преминаването си в Реал Мадрид още през миналата есен.

Миналата седмица Реал Мадрид потвърди трансфера на Рюдигер, който премина в Мадрид от Челси с безплатен трансфер, подписвайки четиригодишен договор.

Смята се, че Реал Мадрид е решил да покани Рюдигер, впечатлен от представянето на Антонио за "сините" в 1/4-финалите на Шампионска лига срещу отбора на Карло Анчелоти.

Всъщност Реал Мадрид започна да се доближава до Рюдигер много преди това и от сблъсъка между двата отбора в плейофите на Шампионската лига по-нататъшната съдба на 29-годишния германец вече е била предрешена.

"Когато за първи път чух за Мадрид, си казах "Уау“. Първият път, когато се свързаха с мен, бе през септември или октомври, мисля. Този вид клуб не ви се обажда твърде често и това бе невероятно.

Беше много приятелски разговор. Той (Анчелоти) ми каза, че всички ще се радват, ако дойда в Мадрид и бях много щастлив от това.

Очевидно Анчелоти е един от хората, които правят Реал Мадрид много силен, но той не е сам. Има и Карим Бензема, Тони Кроос, Лука Модрич... Той каза, че всички ще се радват да ме видят и аз се гордея с това.

Това също така ме накара да осъзная, че съм бил добър през последните три години и това ме мотивира да се представям още по-добре в Реал Мадрид“, заяви Рюдигер.

  Сподели
648