Директор: Видал не се държи професионално


И. Ангелов

Директор: Видал не се държи професионално

Спортният директор на Барселона Пеп Сигура критикува полузащитника Артуро Видал за думите му в социалните мрежи и неговото недоволство от това, че не е титуляр в тима на каталунците. Чилиецът пристигна в тима през лятото за 20 милиона евро, като до момента той има само 2 старта с тима и 4 появи като резерва. Наскоро по този случай Видал публикува и след това изтри послание в социалните мрежи, което гласеше "не се бори с тези, които са като Юда, те сами ще се обесят".

"Като цяло ситуацията с Видал е много ясна," започна Сигура пред Sport. "На първо място, протестът му е ясен знак, че той иска да играе и да служи на Барселона, като допринесе за спечелването на всичко, както и той сам каза. Негативната част е, че той няма деликатен израз, какъвто трябва да има всеки професионалист. Трябва да покаже уважение към треньора и колегите си.

"В клуб, голям, колкото Барса, със страхотните професионалисти, които имаме, Видал знае какво сбърка. Той знае, че му липсваше уважение и съм сигурен, че ще се поправи."

  Сподели
681