Челси сподели добри новини за Джеймс


И. Ангелов

Челси сподели добри новини за Джеймс

Докато продължава възстановяването си от операция на сухожилие, Челси публикува снимка на капитана си Рийс Джеймс на тренировъчната база. "Сините" споделиха изображението в своя официален акаунт в Instagram на Джеймс в тренировка в тяхната база в Кобъм, докато ускорява възстановяването си от операция на подколянното сухожилие.

24-годишният футболист не е играл от 10-ти декември, когато беше принуденително сменен срещу Евертън. През последните години Джеймс беше измъчван от контузии на подколянното сухожилие. Контузия в коляното също го извади от Световното първенство през 2022 г. и оттогава той игра само веднъж за Англия.

В своя скорошна публикация в Instagram Джеймс каза: "Няма ме известно време, но се справям добре, наистина добре. Пътуването беше дълго и трудно, но не е нещо, с което да не мога да се справя. Доволен съм. [Аз съм] по-гладен от всякога. Скоро ще се видим."

Докато Джеймс ще се надява да играе отново през този сезон и евентуално да си проправи път в отбора на Гарет Саутгейт за Европейското първенство, неговите съотборници от Челси ще се стремят да запишат място във финал, когато се изправят срещу Манчестър Сити на "Уембли" днес в полуфиналите на ФА Къп.

  Сподели
95