Клоп знае какво ще прави след оттеглянето си


Н. Гавазов

Клоп знае какво ще прави след оттеглянето си

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че съпругата му Ула вече е решила какво ще прави, след като напусне мърсисайдския клуб.

Известно е, че Клоп напуска Ливърпул следващия месец. Обявявайки решението си през януари, Юрген каза, че "е изчерпал енергията си".

Клоп каза още, че ще си вземе поне една година почивка от футбола. През това време 56-годишният германец ще се научи да готви и да танцува, защото съпругата му го иска.

"Ула ми каза няколко неща - трябва да се науча да готвя и да ходя на уроци по танци. Казах, че не иска да ми дава почивка, защото иначе след четири седмици ще искам да се върна на работа!

Вероятно трябва да се науча да готвя, за да мога поне да си направя закуска или нещо подобно. Това ще е първият път в живота ми, когато нямам ясна представа какво ще правя и какво точно искам.

По време на пандемията направих бъркани яйца, но после пак забравих. Израснах в дълбоката гора с две сестри и единствената причина, поради която знаех къде е кухнята, беше заради миризмата, идваща от нея! В нормалния живот аз съм доста безполезен“, заяви Клоп.

  Сподели
288