Потър: Очевидно не съм направил всичко както трябва


Н. Гавазов

Потър: Очевидно не съм направил всичко както трябва

Мениджърът на Челси Греъм Потър говори за представянето на тима.

"Мисля, че винаги искаме да се бием. Трябва да приемем ситуацията такава, каквато е и да анализираме всичко в края на сезона. Още не е и половината от сезона. Предстои ни мач за Купата, в който искаме да се покажем добре.

Разбира се, че искаме да отидем по-далеч. Очевидно ни очаква труден двубой, но в четвъртък видяхте, че играхме равностойно с Манчестър Сити в моменти и показахме добър футбол. Трябва да направим същото и да се опитаме да играем още по-добре.

Имаше ли разговор с ръководството за евентуален сезон без трофеи? Не. Опитваме се да ставаме по-добри всеки ден. Работим за подобряване на тима. Признавам, че отборът не игра така, както бихме искали. Има много причини за това. Не мога да седя тук и да казвам, че съм перфектен. Очевидно не съм направил всичко както трябва.

Но в същото време има фактори, които трябва да се вземат предвид. Нека други хора го оценят. За мен въпросът е да разберем как можем да станем по-добри. В края на сезона ще оценим всичко, което се случи“, заяви Потър.

  Сподели
599