Клоп: Невероятно представяне


Н. Гавазов

 Клоп: Невероятно представяне

54-годишният германски специалист Юрген Клоп, който оглавява Ливърпул, говори за победата над Саутхемптън (2:1) в мач от 37-ия кръг на първенството на Англия.

"Нашето представяне с девет промени в състава е просто невероятно! Видях невероятна игра на момчета, които бяха далеч от най-доброто си игрово състояние, но съм сигурен, че ако бяхме влезли в мача с отбор, който прекара 120 минути във финала на ФА Къп, щеше да бъде много по-зле.

Бях изненадан от реакцията и манталитета на отбора при резултат 0:1. Всички малко се възмутихме, тъй като ни се стори, че има фаул преди гола, но момчетата бързо се успокоиха. В това отношение никога не съм имал такава селекция от играчи – всички се подкрепяха и не се предаваха. След това Ливърпул успя да изравни, въпреки че играта не бе под наш контрол на моменти, а след това поведохме и всичко се нормализира.

Най-добрата игра, невероятната работа на играчите, девет смени в състава. Всичко се получи благодарение на играчите. Ако не проработи, 1000% от отговорността щеше да бъде моя", заяви Клоп.

  Сподели
605