Солскяер заплаши да пусне отслабен състав


Н. Гавазов

Солскяер заплаши да пусне отслабен състав

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер предупреди, че може да пусне слаб състав за някои от предстоящите мачове.

Поради принудителното отлагане на двубоя срещу Ливърпул на 13 май, хората  на Солскяер ще трябва да играят четири пъти в рамките на 10 дни.

Оле Гунар вече се оплака от този факт, а на пресконференция в петък предупреди, че изборът на състав за някои мачове може да разстрои отборите, които се борят за топ 4.

"Трябва да се погрижа за отбора си, но знам, че ще има тимове, които се борят за влизане в зоната на Шампионска лига, които ще мислят, че това не е най-силният ни състав, нито най-добрите ни играчи.

Изборът ми за състав за един или два мача може да разстрои някого. Може дори да повлияе на борбата за четвъртото място, за влизане в Шампионска лига. Но това не е мой проблем, това е проблем на останалите.

Мога само да кажа, че е невъзможно да играя четири пъти от четвъртък до четвъртък, като се има предвид нивото на интензивност на мачовете във Висшата лига. Никой не може да играе всички тези мачове, което означава, че ще ми се наложи да се разделя с приоритети", заяви Солскяер.

  Сподели
500