Клоп: Не мога да се откажа от смените заради вестникарски истории


Н. Гавазов

Клоп: Не мога да се откажа от смените заради вестникарски истории

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е необходимо да говори с нападателя Мохамед Салах, който изрази недоволството си след като бе заменен срещу Челси.

"Дори не съм сигурен, че тази ситуация е причина за разговор. Ние изоставахме с 1:0, което означава, че никой от играчите няма да бъде доволен от своя смяна. Вие напускате терена и можете да реагирате по различен начин на това, защото не се радвате.

Вие сте заменен, вие сте нападател и смятате, че е трябвало да останете на терена. Всичко е много ясно и не е проблем. Това е просто нормален живот.

Той изглеждаше уморен и затова взех това решение. Може би има различно мнение по този въпрос и това е напълно нормално.

Това не е най-важното нещо в живота. Може би благодарение на 30 минути без Мо Салах, той ще може да играе в неделя.

Когато вземаме такива решения, ние го правим без никакви задни мисли. Проблемът възниква само когато трябва да го обясните след мача или на следващия ден.

Що се отнася до историите, че той е нещастен, това не е вярно. Не мога да гарантирам, че това никога няма да се случи в бъдеще, но досега никога не сме говорили за това.

Напълно е наред: аз взимам решението, момчетата се подчиняват и никой не изпитва негативни чувства.

Не мога да се откажа от смяна на играч само поради притеснения относно вестникарски истории. Правя го, когато смятам, че е подходящият момент", заяви Клоп.

  Сподели
125