Карагър даде съвет на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Карагър даде съвет на Ман Юнайтед

Експертът от Sky Sports Джейми Карагър е на мнение, че на Манчестър Юнайтед най-много липсва топ нападател.

В неделя срещу Челси (0: 0) "червените дяволи" не успяха да вкарат гол в шестата си поредна среща във Висшата лига с тим от т.нар. Голяма шестица.

Карагър е убеден, че хладнокръвен  нападател като Хари Кейн от Тотнъм или Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд би решил този проблем.

"Не бих нарекъл Оле Гунар Солскяер треньор от отбранителен план. Този човек играе в Манчестър Юнайтед от години с офанзивен фокус.

Но в момента Манчестър Юнайтед има проблем с майсторството. Когато топката стигне до тези играчи отпред, имат ли достатъчно умения?

Техният отбор е най-резултатният във Висшата лига, но имат ли този играч, който може да вкарва голове в решителните мачове и да ги води до титлата?

Хората казват, че Юнайтед се нуждае от дясно крило и това наистина е така, но централен нападател им е нужен най-много. Играй с Рашфорд отляво, новодошлият като централен нападател и Гринууд отдясно, тогава ще бъде решен въпросът с майсторството.

Трябва да разгледате наличните опции. В тази страна има Хари Кейн. Ерлинг Холанд направи име. Това са играчите, към които трябва да се насочи Манчестър Юнайтед", заяви Карагър.

  Сподели
352