Солскяер се надява да се бори за титлата във ВЛ


Н. Гавазов

Солскяер се надява  да се бори за титлата  във ВЛ

Кормчията на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е уверен, че отборът му все още може да се намеси в борбата за титлата във Висшата лига през този сезон.

Победата с 3:2 срещу Саутхемптън в събота бе третата поредна победа на Юнайтед във Висшата лига. Сега "червените дяволи" са само на шест точки от върха и освен това имат мач в запас.

По този начин Юнайтед успя да се възстанови след катастрофалния старт на сезона, когато футболистите на Солскяер спечелиха само два от първите шест мача, претърпявайки три поражения.

Солскяер е уверен, че сега "червените дяволи“ са на прав път и през пролетта ще могат да усетят близостта на титлата.

"Може да загубите шансовете си за титла, ако не сте в крак с групата на лидерите  в първите осем или 10 мача, но титла не се печели  в първите осем или 10 мача.

Възстановихме се от лошото начало. Едва стартирахме добра серия и в момента сме точно зад лидерите. Искаме да бъдем на върха или така, когато битката започне да се разгорещява през април и май.

Надявам се, че по това време ще участваме в състезанието. И сега е време само да добавяме и развиваме, движейки се мач след мач", заяви Солскяер.

  Сподели
186