5 гола и 4 асистенции за Сон и Кейн над Саутхемптън (видео)


И. Ангелов

5 гола и 4 асистенции за Сон и Кейн над Саутхемптън (видео)

Саутхемптън прие Тотнъм в срещата от втория кръг на английската Висша лига между двата тима. Днес на "Сейнт Мерис Стейдиъм" гостите изпълниха почти перфектен двубой за победата с 5:2, като във всяко едно попадение за шпорите участва Хари Кейн, който асистира 4 пъти на Сон, преди сам да оформи крайния резултат.

В 4-ата минута днес Кейн вкара рано с атрактивно воле в наказателното поле, но голът му бе отменен от ВАР поради засада по-рано в атаката. В 16-ата минута гол на Ингс бе отменен също поради нарушение. 10 минути след това гредата спаси Лорис от удар на Дженепо, а минута след това нов гол бе отменен срещу Кейн поради засада.

Така в 32-ата минута Кайл Уокър-Питърс намери Ингс в наказателното поле, като от труден ъгъл той успя да матира Лорис за 1:0. В 47-ата минута на първата част Кейн с прецизно подаване изведе Сон срещу вратаря и той стреля за 1:1 в долния ляв ъгъл.

2 минути след началото на втората част упражнението между Кейн и Сон се повтори, и нападателят изведе корееца по същия начин за удар в долния ляв ъгъл за 2:1. В 64-ата минута при контра, Кейн с балонна топка изведе Сон отново и кореецът оформи хетрика си за 3:1.

В 73-ата минута Кейн от десния фланг отново изведе Сон в полето, и отново той имаше цялото време на света да матира вратаря за 4:1. 10 минути след това Ламела от ляво стреля в гредата, а Кейн добави за 5:1. 

В 88-ата минута след удар на топката в ръката на Дохърти съдията отсъди дузпа за Саутхемптън, която Дани Ингс изпълни с мощен удар за 5:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
536