Елиът отказал среща с Рамос, заради случилото се със Салах


Н. Гавазов

Елиът отказал среща с Рамос, заради случилото се със Салах

Крилото на Ливърпул Харви Елиът потвърди слуховете, че е отказал среща със Серхио Рамос заради това, което капитанът на Реал Мадрид направи с Мохамед Салах във финала на Шампионска лига 2018.

През миналото лято имаше голям интерес към Елиът, който се готвеше да напусне изпадналия от Висшата лига Фулъм. Сред претендентите за Харви дори се сочеше и Реал Мадрид.

Както е известно, в крайна сметка най-младият дебютант в историята на Висшата лига избра Ливърпул, с който подписа първия си професионален договор през миналия месец.

Оказва се, че слуховете за интереса на Реал Мадрид към Елиът са верни. Кралският клуб дори е поканил Харви за среща с Рамос, но 17-годишният англичанин си припомни как Серхио по коварен начин нарани рамото на Салах в Киев.

"Да, това е вярно. Отказах срещата заради това, което той направи на Мо.

Обикновено тренирам във фитнеса едновременно с Садио (Мане) и Мо и те ми дават много съвети.

Ако вдигам тежести и ми се струва твърде леко, тогава Садио или Мо ще ме принудят да увелича натоварването и да се опитам повече да се старая. Ако правя упражнения с колан, те ще се уверят, че съм заел правилната позиция.

Обикновено играя ляв бек на тренировъчните мачове. Невероятно е да се ​​изправя срещу Мо и да виждам какво прави, как се движи, как променя скоростта си. Той е играч от световна класа и е толкова трудно да го спра. Ако мога да го направя, тогава значи съм свършил добре работата си! Той е страхотен пример за мен", заяви Елиът.

  Сподели
144