Окс: Имаме да си връщаме на Юнайтед


И. Ангелов

Окс: Имаме да си връщаме на Юнайтед

Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн обяви, че той и неговите колеги имат да отмъщават на Манчестър Юнайтед за по-ранното равенство 1:1 през сезона, което е оставило разочароващо чувство в тях. На "Олд Трафорд" Юняйтед поведе срещу мърсисайдци и късен гол на Лалана върна статуквото, а това до тук се оказаха единствените 2 точки, които Ливърпул изпусна да спечели през кампанията.

"Аз мисля, че винаги има нещо да се връща в този мач. Ако си спечелил последните пет от пет, и след това загубиш, това ще те нарани, или ще нарани тях, зависи от гледната точка. Ние не бяхме доволни след мача на Олд Трафорд. В онзи ден не играхме достатъчно добре, и във второто полувреме имахме положения в последните 25, 30 минути. Можехме да спечелим, и бяхме разочаровани, че не бяхме достатъчно клинични.

"Очевидно Адам се появи и вкара много важен гол, който ни донесе добра точка, но тогава не виждахме това като грешка, защото не знаехме как ще продължим и какво ще постигнем до тук. Щеше да е хубаво да бяхме спечелили и там. Но ако гледаме голямата картина, когато гледаш на равенство на Олд Трафорд като лош резултат, значи си на добро място.

"Лично аз не отдавам голямо значение на тези неща - не искам да губим срещи, но и не се връщам назад и да мисля, че слабите ни мачове са ни развалили сезона. Същевременно, ние не влизаме в никой мач, без да искаме победа. Имаме да си връщаме, без значение дали в последния мач срещу даден отбор сме спечелили, загубили или сме били равни."

  Сподели
117