Евра: Пропадането на Юнайтед ме убива


И. Ангелов

Евра: Пропадането на Юнайтед ме убива

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра обяви, че страда когато гледа спадът в представянията на отбора в последно време. Французинът, който спечели пет пъти Висшата лига с тима, 3 пъти Купата на лигата и Шампионска лига в близкото минало в момента се подвизава в тима като треньор.

"Миналата седмица играхме с Лестър и много хора казаха, че ще е труден мач защото те са във форма, но аз за това говоря. Къде е уважението към Манчестър Юнайтед? Аз искам хората да ги е страх от нас отново, искам да излизаме и да играем по-добре и да печелим. 

"Аз зная, че не е лесно да гостуваш в Уест Хем, това трудно място, но трябва да сме сигурни, че правилните хора ще играят и че сме единни. Искам арогантността да се върне, разбирате ли. Дори когато не е лесно, хората трябва да знаят, че ние сме Манчестър Юнайтед. Така че аз съм разочарован когато хората говорят за Юнайтед все едно сме нищо. Това ме убива.

"Трябва да спечелим, без значение как. Трябва да печелим мачовете докато се върнат всички контузени. Това няма да е оправдание, трябва да печелим независимо от всичко. 

"Зная, някой хора се оплакват, че не сме играли добре срещу Лестър, но сме взели трите точки. Това трябва да се прави. Отиваш на терена, излизаш с три точки. Вярвайте ми, когато се върне целия състав, ще дойдат по-добри дни за нас."

  Сподели
260