Ейбрахам предупреди Ливърпул


Н. Гавазов

Ейбрахам предупреди Ливърпул

Нападателят на Челси Тами Ейбрахам предупреди Ливърпул, че неговият отбор ще бъде изпълнен с ярост в мача  от Висшата лига на "Стамфорд Бридж" в неделя.

Във вторник вечер "сините" започнаха пътя си в Шампионска лига, като не успяха да реализират дузпа в края на мача срещу Валенсия и претърпяха домакинско поражение 1:0.

Ейбрахам, който набра отлична форма през последните седмици, призовава да не се правят големи изводи след този мач и се надява на реабилитация  в предстоящия мач с лидерите на Висшата лига.

"В неделя ще има изпитание за нашия характер. Ние можем да изразим гнева си към Ливърпул. Това е мач от голямо значение и двата отбора ще се стремят да го спечелят. Нямаме търпение да поправим впечатлението за себе си след това поражение.

Що се отнася до Шампионска лига, това все още е твърде ранен етап. Бесен сме, че загубихме. Но предстоят още пет мача - просто трябва да спечелим следващите пет.

Естествено, ние сме разстроени. Не показахме най-добрия си футбол. Валенсия не ни позволи да играем така, както искахме, затова трябва да им дадем дължимото.

Този сезон ще имаме много възходи и падения. Трябва да продължим напред и да не скърбим за загубения мач", заяви Ейбрахам.

  Сподели
174