Бисака: Не мога да съм по-щастлив


И. Ангелов

Бисака: Не мога да съм по-щастлив

Защитникът на Манчестър Юнайтед Арън Уан-Бисака обяви, че дебютът му за отбора в първия кръг от Висшата лига и победата с 4:0 над Челси, е бил перфектният начин той да започне. През лятото 21-годишният смени Кристъл Палас с Юнайтед за сумата от 55 милиона лири.

"Беше страхотен резултат в победата над Челси и не мога да бъда по-щастлив от развитието на мача. Аз дълго време чаках първия си мач на "Олд Трафорд" като играч на Юнайтед и чувството беше страхотно - дебютирах и всичко премина добре.

"Не бях притеснен, това не съм аз. Аз мисля, че много очи гледат новите попълнения за да видят как ще се развият. Аз блокирам такива мисли и се концентрирам над моята игра, но същевременно се вълнувах наистина за това. В предсезона получих много минути, което ми беше нужно за да опозная тима.

"Мачовете се развиха добре и всички играчи бяха страхотни с мен от първия ден.Всички са добри момчета и ми помогнаха да се адаптирам. Дебют на "Олд Трафорд" обаче винаги ще е събитие за теб. За радост бях щастлив с представянето си. Има много позитиви от този мач с Челси. Но имаме и зони, в които трябва да се подобрим.

"В момента Юнайтед е добра смесица от опит и младост. Трябва да наложим стандарти, които да следим, да поставим темпо в мачовете, когато трябва, и опитните играчи знаят как става това."

  Сподели
368