Солскяер: Тази загуба ни върна много назад


И. Ангелов

Солскяер: Тази загуба ни върна много назад

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира отпадането на отбора от ФА Къп срещу Уулвс вчера след 2:1 на стадион "Молиню". 46-годишният бе разочарован и каза пред BBC:

"Ние започнахме много бавно и те овладяха топката. Ние не бяхме достатъчно бързи и умни, така че това е разочароващо. Не мисля, че имахме достатъчно качество в последната третина. Нямахме комбинативната игра. Доминирахме с топката в първото полувреме, но това не помага когато я загубиш в края и те контраатакуват.

"Това беше голяма крачка назад, основно заради качеството на владеенето и подаванията. Сега някои от играчите ще играят с националните отбори и ще имат почивка. След това започваме отново. До тук имахме добър период, но и две поредни загуби. Срещу Арсенал просто не успяхме да вкараме, а днес не играхме добре. Аз съм тук до лятото. Остава много до края на Висшата лига и Шампионска лига.

"Ще сме готови след националните срещи. Ман Юнайтед винаги намира формата си през април и май. Нямаме търпение за това предизвикателство и нощите като тази с Барселона. Очакваме тези моменти. 

"Играчите? Не се тревожете за поведението им защото те ще се върнат надъхани и ще дадем всичко."

  Сподели
478