Вердер и Милан ще оставят всичко за реванша


.

Вердер и Милан ще оставят всичко за реванша

Вердер посреща Милан в най-интересния 1/16-финал на турнира за Купата на УЕФА. Немците са едва 10-ти в Бундеслигата въпреки големите си претенции и факта, че дойде в турнира от Шампионската лига. Купата на УЕФА е единственият им шанс да спечелят нещо значимо през този сезон. В първите си три мача от пролетния полусезон “бременските музиканти” спечелиха само точка и то срещу слабака Борусия Мьонхенгладбах.

Милан не може да се похвали с кой знае какво повече от немците с тази разлика, че “росонерите” ще играят в Шампионската лига или поне така изглежда тъй като са трети в Серия А. Загубата от шампиона Интер обаче ги отдалечи много от титлата, а и вече не са в играта за Купата на Италия. Така и за тях УЕФА се оказва турнир за спасяване на сезона. Изглежда на “Сан Сиро” сега са по-загрижени как да задържат Дейвид Бекъм в редиците си.

Трима от германския тим имат травми, които могат да ги извадят от двубоя. Това са Аарон Хънт, Даниел Йенсен и Юрица Враньеш. Торстен Фрингс е наказан за мача, а Франк Бауман е заплашен от наказание за реванша, ако получи картон.

Алесандро Неста се подложи на операция тази седмица, свързана с проблемите му в гърба, а Андрей Шевченко има проблеми с недоизлекуваното си ляво бедро. Дженаро Гатузо е аут до края на сезона. Кака все още не се е оправил от контузията преди 10 дена от мача срещу Реджина. Дейвид Бекъм получи бедрено разтежение в неделя и предстои да се разбере дали ще участва в този мач. Лука Антониони рискува да пропусне мача в Милано, ако получи жълт картон.

И двата тима ще подходят внимателно към срещата с цел да избегнат допускането на гол. Всъщност и Вердер и Милан ще са много доволни на равенство 0:0. Все пак този начален резултат трудно се пази 90 минути и то при наличието на не лоши нападатели и халфове.

Вероятни състави:

Вердер: Визе, Фритц, Мертезакер, Налдо, Бойниш, Бауман, Циолис, Диего, Йозил, Пизаро, Розенберг

Милан: Дида, Антониони, Бонера, Каладзе, Фавали, Фламини, Пирло, Амброзини, Зеедорф, Роналдиньо, Индзаги.

Последни 5 мача:

Вердер: РЗЗПП
Милан: ЗРПРП

Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27