Милан ще спечели Група Е с победа над Волфсбург


.

Милан ще спечели Група Е с победа над Волфсбург

Милан посреща Волфсбург в мач от последния кръг на груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА. Положението в Група Е е такова, че двата тима са си осигурили участие в следващата фаза. Немците заемат първата позиция в групата с 9 точки от 3 победи, Милан е втори със 7 заради равенството си срещу Портсмут. Така двубоят е от значение единствено за определяне на победителя и втория в групата, тъй като третият Брага вече е изиграл всичките си срещи и няма как да мине по-напред.

В Калчото нещата за Милан не вървят никак добре напоследък. “Росонерите” редуват загуби с измъчени победи и след поражението от Ювентус в последния кръг вече са на 9 точки зад Интер, с минимален шанс за Скудетото.

Немският шампионат пък приключи. Волфсбург загуби от Вердер в последния си мач и е 9-ти с 26 точки. Преди това “вълците” победиха Хановер и завършиха 0:0 с Борусия Дортмунд. В Европа те са сензация като спечелиха всичките си мачове.

Милан има изключително много контузени състезатели. Най-тежка е травмата на Гатузо, който е аут за 6 месеца. Даниеле Бонера бе опериран от херния и няма да играе до Нова Година. Кака вероятно има същия проблем. Неста и Бориоло още не са готови за игра. Фламини е с изкълчен глезен.
 
Волфсбург е в доста по-добра ситуация по отношение на контузените. Само Графите няма да играе заради проблем с ухото.

Милан е запазена марка в Европа, а и за тима купата на УЕФА се превръща в основна цел, след провала за Купата на Италия и изоставането в Серия А. По подобна схема “росонерите” взеха Шампионската лига преди два сезона, така че това им е познато. Това дали си първи или втори в групата не е без значение на жребия. Вторите получават за съперник някой от тимовете останали 3-ти в Шампионската лига. Милан едва ли ще е доволен на такъв вариант и ще спечели, макар и минимално този мач.

Вероятни състави:

Милан: Дида, Дзамброта, Каладзе, Фавали, Янкуловски, Антонини, Емерсо, Амброзини, Роналдиньо, Шевченко, Индзаги

Волфсбург: Беналио, Рийтер, Коща, барзали, Шафер, хасебе, Жошуе, Дежага, Мисимович, Гентнер, Дзеко

Последни 5 мача:

Милан: ЗПЗЗР
Волфсбург: ЗППРП

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
66