Анонс на 3-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 3-ти кръг от Серия А

Дженоа - Аталанта
Дата: 15.09.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Дженоа спечели 4 точки срещу Рома и Фиорентина, което може да се категоризира като страхотен старт в кампанията в Серия А. Работата на мениджъра Аурелио Андреадзоли е забележителна до момента с оглед класата в състава му.

Аталанта започва колебливо, и в двата си мача до тук бе първият отбор, който допуска гол. Добрата новина е, че и в двата случая тимът се добра до обрат в своя полза в срещите. В случая с Торино в последната седмица обаче Торо осъществи нов обрат и взе точките.

Откъм състави, Стураро и Лерагер са с травми за домакините, но Рикардо Сапонара е на линия отново. При гостите Джан Пиеро Гасперини трябва да мисли освен за тази среща, и за дебюта на отбора си в Шампионска лига

Аталанта спечели 6 от последните си 7 мача срещу Дженоа във всички турнири. В тези срещи гостите вкараха поне по 2 пъти във вратата на противника. В Серия А Аталанта също вкара поне по 2 гола в 7 от последните 8 кръга, като тимът няма загуба в последните си 7 мача като гост.

Прогноза: Дженоа - Аталанта 1:2

 

Бреша - Болоня
Дата: 15.09.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Бреша спечели срещу Каляри на гости в завръщането си в елита на Италия, а след това загуби с един гол от Милан на "Сан Сиро". Сега идва първото домакинство за кампанията и атмосферата ще бъде на ниво. 

Болоня взе 4 точки в двата кръга до тук, но това беше от отбори като Верона и Спал, поради което постижението не е особено голямо. Синиша Михайлович се появи изненадващо на скамейката на тима, но след това продължи лечението си и е неясно дали ще бъде отново на тъча тук.

Бреша се надяваше да има много опции в нападение след привличането на Марио Балотели. Наказанието му от три срещи обаче все още тече, а в допълнение контузията на Ернесто Торегроса допълнително усложни нещата. Само Данило е с проблем за гостите и ще бъде заменен от Бани в защита.

Болоня не успя да спечели в 28 от последните си 30 гостувания в Серия А. Бреша няма загуба в последните си 10 домакинства срещу Болоня във всички турнири. 

Прогноза: Бреша - Болоня 0:0

 

Парма - Каляри
Дата: 15.09.2019 г.
Час: 16:00 ч.

След като очаквано загуби на старта срещу Ювентус, Парма гостуваше на Удинезе и спечели, като сега може да продължи добрия рекорд пред своята публика срещу по-лек съперник.

Каляри все още няма спечелена точка в кампанията след две домакинства, което е притеснително, тъй като домакинската форма е в основата на спасението на тима. В този случай липсват и ключови играчи с контузиите на Паволети, Наинголан, Краньо и Фараго.

Здравето при домакините е перфектно. Матео Дармиан, пристигнал от Манчестър Юнайтед, може да дебютира на десния бек.

Каляри загуби 6 от последните си 7 мача в Серия А. Така домакините са фаворити за спечелването на този мач.

Прогноза: Парма - Каляри 2:0

 

СПАЛ 2013 - Лацио
Дата: 15.09.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Спал загуби двете си срещи до тук и вече е под напрежение, след като посреща един от топ отборите в лигата. Именно Лацио закупи и най-добрия играч на домакините Мануел Ладзари през лятото.

Гостите не успяха да спечелят дербито с Рома в последния кръг въпреки повечето положения в градското дерби. Показаното обаче е повод за оптимизъм занапред, а в състава няма никакви здравословни проблеми.

Спал загуби последните си 5 мача в Серия А. Те бяха загубени само с 1 гол, но това не може да се нарече позитивна статистика. Лацио ще мисли и за Лига Европа по време на този мач, който вероятно ще иска да реши бързо.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Лацио 1:2

 

Рома - Сасуоло
Дата: 15.09.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Рома разочарова в началото на сезона и спечели само 2 точки до тук. Може би като позитив може да се отчете равенството с Лацио от последния кръг, където противникът показа по-добрата игра. 

Сасуоло загуби от Торино и прегази Сампдория до тук, и в случая е налице по-голям тест за тима. Гостуването ще е на "Олимпико"и съперникът е от по-висока класа от отборите до момента.

Дзапакоста, Пероти и Юндер са контузени за домакините. Възможно е новото попълнение Хенрик Мкхитарян да дебютира за Рома след двата добри мача с Армения, които изигра по време на паузата за национални срещи. Сасуоло подписа с Грегоар Дефрел в заключителните моменти на трансферния прозорец, който може да бъде използван. Роджерио е контузен за гостите.

Рома няма загуба в последните 12 мача срещу Сасуоло във всички турнири. "Вълците" нямат загуба и в последните 11 мача в Серия А. Сасуоло загуби последните си 3 мача като гост в лигата. 

Прогноза: Рома - Сасуоло 2:1

 

Верона - Милан
Дата: 15.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Верона изненадващо няма загуба в първите два кръга и се намира на 4 позиции над деветото място на съперника си от този кръг. Домакините могат вече да се похвалят и с победа над един от директните съперници на дъното - Лече, което ще е от значение в края на кампанията.

Милан стартира със загуба и се подобри във втория кръг с победата над Бреша, макар и минимална. Все още тимът свиква с идеите на новия наставник Марко Джампаоло.

Откъм състави, домакините не могат да разчитат на Крешензи, Беса и Баду. Мариус Степински може да дебютира за тима след пристигането от градския съперник Киево. 

При Милан с проблеми са Билиа и Калдара. Гостите спечелиха 5 от последните си 6 мача в лигата. В последните 5 срещи между тези два съперника на терена на Верона видяхме средно над 2.5 попадения в мач. Самочувствието при домакините е добро, но не се очаква Милан да си позволи грешка.

Прогноза: Верона - Милан 0:1

 

Торино - Лече
Дата: 16.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Торино започва прекрасно кампанията си в Серия А и донякъде се реабилитира пред феновете за ранното напускане на Лига Европа. След победи над Сасуоло и Аталанта тимът изглежда във форма и се очаква да вземе скалпа и на новака Лече.

Гостите са полярно противоположни на формата на Торо, с две загуби до тук, една от директен съперник в битката за оцеляване. Добрата новина е липсата на контузени, но формата е разочароваща.

Торино е много по-добрият отбор, намира се в по-добра форма и всичко различно от победа за домакините ще е шокиращо.

Прогноза: Торино - Лече 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
517