ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро.

На Левски им се плаща за едно полувреме и те играят толкова,но много по-срамна е загубата на добре платените "армейци" от един от най-слабите. Това са фактите педали от Futbol

Жоро.

Що за държ.ръков.е тоя ,който поздравява най- кръвож.кремълски изрод ,избил милиони деца, жени и мъже защото не му се подчиняват както жалките ,страхливи руснаци ???

Жоро.

В Левски проблема е сираков.На Левски му тряб- ват много пари,а тоя педерас не може да ги осигу- ри и отбора е все по-трагичен.Докато тоя простак не се разкара нищо хубаво не ни очаква.

Име (гост)

Няма ли линкове за шампионска лига днес?

Сокобан

Това де се снмина с Меси май е фенка, ама в тия времена знае ли човек...

Chelsea F.C.

Скороебания многоников лузърчак, от гейпарада ли те пратиха в тая анонимка да си закриваш ебания задник с усраински флаг, вместо кленов лист 😆

Сокобан

Някакъв нов душевноболен шета из сайта с цифри и двоеточия. Мама Челси и hugo треперят за короната.

Жоро.

Абе тъпи простаци от парламента,защо заличихте Еврофутбола а тотото се играе ? Какви са тези путкиновски методи на ограничения на българина? Вие с вашите петцифрени заплати сте доб

Жоро.

Що е то руснаци-един озверял изрод мечтаещ да убива и убива и 160 милиона тъпи ОВЦЕ , прежалили деца,внуци и правнуци ,но готови да угодят на ИЗРОДА.

Жоро.

Сериозно ли някой мисли че цска ще играе повече от един домакински мач в Европа ? Спомнете си последното 0:6 при минало- годишното ИМ УЧАСТИЕ !

Бозо

Пепенце, нарочно ли пропускаш помиярите от умнокрасивитета ?

Пепо

Докато българина зависи от свинята Бойко, прасето Пеевски,курвата Нинова и проруския педерас Коцев НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ЧАКА!

Павел

Иво ,сякаш идваш от друга планета та се учудваш на огр.Правил.съпътстващи цска.Законни са само загубите от Левски и фалита им и веднага следва
незак.им поява в елита по МАФИОТСКИ.



Жоро.

В мача Осас. - Реал имаше 330 % дуспа срещу Вини ,неотсъдена от тъпия съдия,който наказа Вини , а той остава пак ненаказан . Е как да не се ядосва играча на Реал ?

ПАК ЖОРО.

ФУТБОЛА УМРЯ ГОСПОДА И ДРУГАРИ ! ДЕЦАТА НЕ ИГРАЯТ ФУТБОЛ ! В най-големите отбори в Европа футболистите са от Африка и латинска Америка ТЪПУНГЕРИ !

Жоро.

Кой е Бербо?Напусна националния ,когато беше Най-нужен,човекът чи?то брат продава нарко- тици.Нима неговите гъзолизници/Петрови/ не са чували за това?

Жоро

Фен на Реал.Ако Реал играе като в първия мач няма изобщо да му е лесно.И въобще Реал с Анчелоти,Начо и дребосъка Карвахал е трагично СЛАБ. Играещите в Реал са все по-малко!!!

J

Мангау, хубаво би било да научиш граматиката преди да пишеш.

Жоро.

На английски щял да говори Бойко !

Жоро.

Ако Левски е единствения отбор с положителен баланс от 48г. до 24г.срещу цска/и на ЦК на БКП и на мафиотското/,то Берое е бил и си остава Най-дупедавския свещу всичките цска-та

Бай Мангау

Дърпай,умнико, за Украйна вместо да тролиш.
Там умници им трябват,като теб

Жоро.

Бай мангаЛ на простия простак като теб никой не може да помогне.Те са родени прости като теб и умират прости като ТЕБ. СБОГОМ ПРОС- ТАКО!

Бай Мангау

Като си много зъбат, отивай да помагаш там.Стига си мрънкал и хленчил като селска свекърва.
Подарили ти комп и се правиш на отворен.Форумен паразит.

Жоро.

Бай мангал ,като не те интересуват писаниците ми защо ги четеш бе мръсна комунистическа беззъба руска ПОДЛОГО ???

Бай Мангау

Жорко, стига троли ами тръгвай за Авдеевка.Нали си голям отворко.Или май си силен само зад компа.Твоите скудоумия никого не интересуват.

Жоро.

Колко милиона "ГОРДИ БЪЛГАРИ" ПИЯТ ракия и играят хора в момента в който умират невинни украинци за кефа на едно руско ,дребно,грозно човекоподобно? НАЗДРАВЕ !!!

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Как ще се отрази на българския футбол изборът на Гонзо за президент на БФС?

виж резултати

В КАДЪР

Циципас се разплака след победата си във финала на Монте Карло.