Официално: Русев срещу Гробаря на Кралски грохот


Л. Михайлов

Официално: Русев срещу Гробаря на Кралски грохот

Българският кечист Мирослав Барняшев, по-известен като Русев, ще добави още един грандиозен мач в своята визитка. На предстоящото събитие "Велик Кралски грохот" Русев ще се изправи срещу легендата в кеча Гробаря. За жалост срещата е тип "мач с ковчег", който може да се определи като творение на Гробаря. Именно Мъртвеца е участвал в най-много подобни мачове, повечето от които логично е печелил. Първият такъв двубой е през далечната 1992 година, когато Феномена побеждава Камала.

Все пак Гробаря има и няколко загуби в подобни двубои, като една от най-емблематичните е тази от Ренди Ортън през 2005-та година. Въпреки това - везните са наклонени изцяло в негова полза в предстоящия сблъсък с Русев.

Доста любопитен обаче бе целият казус около предстоящия мач. Първоначално Русев бе обявен за опонент на Гробаря. Няколко дни по-късно българинът бе изваден от срещата и заменен с друга легенда - Крис Джерико. Това обаче вбеси феновете на кеча, които в последно време обожават Русев. В крайна сметка от WWE направиха последна промяна, връщайки Миро в двубоя за сметка на Y2J.

Предстоящия платен турнир на WWE ще се състои за първи път в Саудитска Арабия. Няколко срещи приковават вниманието, като логично една от тях е традиционното "Кралско меле", което този път ще се състои от цели 50 звезди на Световната федерация по кеч.

Брок Леснар ще защитава универсалната титла срещу Роман Рейнс в реванш от Кечмания. В първата среща Рейнс изненадващо загуби, но сега ще има възможност за реванш срещу бившия световен шампион в UFC. Другата среща, която феновете очакват с нетърпение е тази между Джон Сина и Трите Х. Двамата все по-рядко се появяват на ринга в последно време и това прави двубоя още по-интересен. Иначе всяка една от титлите на WWE ще бъде защитавана по време на "Велик Кралски грохот". Събититето ще се състои на 27 април на стадиона в Джида.

  Сподели
884