Жуниньо: Барса и Меси са най-добрите в света


.

Жуниньо: Барса и Меси са най-добрите в света

Плеймейкърът на Лион Жуниньо Пернамбукано вече мисли за реванша на своя тим срещу Барселона на “камп ноу” в среща от 1/8-финалите на Шампионската лига. Първият двубой във Франция завърши 1:1 и гениалният бразилец смята, че тимът му не е фаворит за класиране в следващата фаза.

“Играхме много добре у дома, но допуснахме гол. Барселона е най-добрият отбор в Европа и по тази причина са фаворити. В добавка имат и най-добрия футболист в света Лео Меси”, обясни Жуниньо.

Той добави: “Лион стана най-добрият отбор във Франция, но не е лесно да си номер 1 в Европа.  Определено сме в десетката, но голямата ни мечта е да спечелим Шампионската лига. Този сезон ще е трудно, защото трябва да отстраним Барселона”.

Майсторът на фалове е доволен от своята игра: “Станах на 34, а на тази възраст човек няма много планове за бъдещето. Този сезон върви чудесно за мене. Имам договор до 2010, но не знам дали ще играя тук следващия сезон. Засега целта ми е да вкарам 3 гола, за да закръгля попаденията си с Лион на 100”.

  Сподели
184