Солскяер: Критиците на Роналдо да гледат мача с Аталанта


Н. Гавазов

Солскяер: Критиците на Роналдо да гледат мача с Аталанта

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се застъпи за нападателя Кристиано Роналдо след победата с 3: 2 над Аталанта в Шампионска лига.

Напоследък Роналдо бе много критикуван от различни специалисти - португалецът бе обвинен, че не е отборен играч, не работи без топката и не оказва натиск.

Роналдо реагира на всичко това с победен гол срещу Аталанта, който позволи на "червените дяволи" да оглавят таблицата за класиране във Висшата лига.

"Кристиано играе страхотно на върха на атаката. Ако някой иска да критикува неговата отдаденост и упорита работа, тогава просто гледайте този мач. Вижте колко тича.

Много, много съм доволен от начина, по който водеше играта отпред. Той извършваше пробиви по фланговете, както искахме, оттегляше се дълбоко и повече пресираше, защото играем у дома.

Той дори се върна в своето наказателно поле, защитаваше се и блокираше топките в края. Можехте да видите неговото ускорение.

Той направи всичко, което трябва да направи един централен нападател, той водеше играта отпред и се защитаваше, а голът му е това, което прави най -добре", заяви Солскяер.

  Сподели
342