Моуриньо отново упрекна Клоп и Почетино


Н. Гавазов

Моуриньо отново упрекна Клоп и Почетино

Бившият наставник на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо упрекна колегите си Юрген Клоп от Ливърпул и Маурисио Почетино от Тотнъм за липсата на трофеи.

През този сезон Клоп и Почетино  продължиха да укрепват репутацията си на прогресивни специалисти, които практикуват страхотен футбол. На 1 юни те ще се срещнат лице в лице във  финала на Шампионска лига.

Въпреки това, Моуриньо не разбира всичкия този шум около Юрген и Маурисио, които все още нямат трофеи  с настоящите си клубове.

"А какво е спечелил  Почетино, какъв трофей има той?

Възхищавам се на работата на Маурисио и Юрген, двамата заслужават да постигнат нещо голямо и тази купа (Шампионска лига) е най-важното нещо, което можете да държите в ръцете си. Но един от тях ще загуби.

Юрген ще играе на третия си финал и не мога дори да си представя какво би почувствал, ако загуби три от трите си финала", заяви Моуриньо.

Напомняме, че по-рано португалецът също се изказа в подобен дух, обвинявайки пресата в по-голяма толерантност и липса на натиск към Клоп и Почетино в сравнение с неговата работа в Челси и Манчестър Юнайтед.

  Сподели
572