Клоп: Жребий като жребий


Н. Гавазов

Клоп: Жребий като жребий

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за резултатите от жребия за 1/4-финалите на Шампионска лига. Напомняме, че съперник на "червените" на този етап от турнира е Порто.

"Какво да кажа? Това е Порто и знаем колко трудно се подготвихме за тях през миналата година. Крайният резултат бе малко странен - ​​това е добре за нас, разбира се, но странно.

Не допускаме мисълта, че това е най-успешният жребий. Жребий кат жребий. Това е съперник, за който трябва да се подготвим, ще мислим само за това, когато започнем своята подготовка.

Имаме свой специалист за  Порто в лицето на Пеп Линдерс, който преди това е работил за тях. Той винаги говори за Порто с голямо уважение. Ще получим много информация и подобни  неща преди мача, но все пак  трябва да излезем  на терена и да се покажем. Сега познаваме противника, нека се приготвим.

Споменът за последната ни среща без съмнение ще им даде допълнителна мотивация. Порто не бе в моя "списък с желания", но сега те са нашият съперник, да излезем и да играем с тях.

Първото нещо, което трябва да направите, е да се уверите, че всички в клуба се отнасят към конкурента със 100% уважение. И ние сме 100% така. Знаем добре за качествата на Порто, сега трябва да играем с тях. Нашите фенове са страхотни в това отношение, те винаги уважават противника. Щастлив съм за тях, защото пътуването до Португалия е приятно пътуване. Страхотен град, страхотно време, което е особено важно за британците!", заяви Клоп.

  Сподели
497