Фабрегас: Кристиано е добър, но головете му са от статични положения или грешка


Н. Гавазов

Фабрегас: Кристиано е добър, но головете му са от статични положения или грешка

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас, който по време ма Мондиал 2018  работи като коментатор за една от британските телевизии, коментира представянето на нападателя на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо на Световното първенство в Русия.

"Сега Кристиано има друга роля в националния отбор на Португалия - той голяма част от времето прекарва отпред и вече не се движи много по терена.

Той е една от главните звезди в Русия, който силно започна турнира, отчитайки отбелязаните голове, които в момента са четири при него.

Да, той играе добре, но ако реално се погледне на това, което той направи, там има гол от дузпа, гол от пряк свободен удар, гол от корнер и гол след грешка на Давид Де Хеа, топка, която той можеше да спаси.

Не може да се каже, че той и националният отбор на Португалия са показали отлична комбинация или тики-така, преди да вкарат тези голове. Разбира се, на Роналдо трябва да се отдаде дължимото, но неговите голове дойдоха след статично положение, дузпа и грешка", заяви Фабрегас.

  Сподели
419