Кръстаич: Срещу Бразилия ще играем за победа


Н. Гавазов

Кръстаич: Срещу Бразилия ще играем за победа

Старши-треньорът на националния отбор на Сърбия Младен Кръстаич сподели мнение за загубата с 2:1 от Швейцария в мач от втория кръг на груповата фаза на Мондиал 2018.

"Доволни сме от първото полувреме, през което добре работихме и открихме резултата. След това пропуснахме гол от наивна ситуация. Що се отнася до решенията на рефера, аз не мога да обсъждам неговите решения, нека журналистите да говорят. Не мисля, че съперникът повече търсеше победата, нивото на игра бе равно. При 1:1 искахме повече да атакуваме и да пресираме, направихме смени, но това не донесе резултат. Искахме да победим, а действията на съдията в ситуацията с дузпата аз няма да коментирам.

Доволни сме от подкрепата на феновете от Сърбия и Русия. искам да благодаря за гостоприемството, за нас е много приятно да играем пред такава аудитория.

Следващият мач е с Бразилия. Те от първия ден са определени за фаворити. Знаехме, че за излизане от групата е нужно да спечелим първите си два мача, но срещу Бразилия ще играем за победа. Празнуването на швейцарците на головете в нашата врата? Аз не се занимавам с политика и няма да коментирам това", заяви Кръстаич.

  Сподели
421