С кариерата на Уокър в националния отбор е приключено


Н. Гавазов

С кариерата на Уокър в националния отбор е приключено

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър никога повече няма да играе за националния отбор на Англия.

Напомняме, че наскоро Уокър се забърка в изключително неприятна история, като организира сексуална оргия с приятел и две проститутки в апартамент под наем.

Без никакви угризения на следващия ден Кайл се обърна към последователите си в социалните мрежи, като го призова да спазват режима на самоизолация и да пазят дистанцията от други хора.

След публикуването на скандалния материал от The Sun, Уокър се извини, но покаянието няма да го предпази от последствията.

Очаква се бившият играч на Тотнъм да бъде глобен от Сити с  250 хиляди паунда. В момента "гражданите“ провеждат вътрешно разследване срещу Кайл.

Освен това, според Daily Star, с двуличното си поведение Уокър сложи край на кариерата си в националния отбор. Старши-треньорът на "Трите лъва" Гарет Саутгейт никога повече няма да се обади на Кайл, който има 48 мача за националния отбор.

С Трент Александър-Арнолд, Аарън Уан Бисака и Рийс Джеймс отдясно в защита, Саутгейт счита за приемливо да се откаже от услугите на играч, който прояви пренебрежение към професията си и застраши безопасността на колегите си, когато наруши карантината.

  Сподели
156