Занев: Срещу Унгария ще е по-различен мач


FUTBOL-TV

Занев: Срещу Унгария ще е по-различен мач

"През по-голямата част от мача владеехме топката. Това искахме. Повечето от момчетата са млади. С този мач трябва да си сверим часовниците. Като владение на топката - да, притежавахме я. Липсва ни крайният удар. Много центрирания, но без крайната фаза. При голът им се стигна след нелеп рикошет", заяви Петър Занев, който днес изведе националния ни отбор с капитанската лента в контролата с Беларус.

"За този мач ми гласуваха доверие да съм капитан. Не е казано, че аз ще съм с лентата и в следващите мачове. Да, Ивелин Попов липсва. Всеки един опитен играч, който не игра - липсва. Треньорът ще каже, но имаме доста неща, над които трябва да работим. Не трябва да даваме толкова много празни пространства на съперника. Срещу Унгария ще е по-различен мач, няма да е като тази контрола", каза още Занев в ефира на БНТ.

"Да се надяваме, че стадионът ще е пълен. Аз също очаквах, че теренът днес ще е добър, но не беше. Тревата беше суха. Но това е България. Младите трябва да са спокойни за мача с Унгария. Ние - опитните ще поемем вината, при неуспех", добави бранителят на България.

  Сподели
205